
درخواست استاندارد ایزو
ویژگی های استاندارد ایزو
اگر می خواهید در اتحادیه اروپا تجارت کنید، نشان CE یک علامت مورد تایید اروپا می باشد و برای طیف وسیعی از محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. CE-Marking نشان می دهد که محصولات شما با دستورالعمل های ایمنی اتحادیه اروپا مطابقت دارد. با این حال، دستیابی به آن می تواند یک فرآیند پیچیده باشد.
گواهینامه CE چیست؟
گواهینامه CE مخفف دو کلمه ی فرانسوی “Conformité Européenne”، می باشد که به معنی “مورد تایید اروپا” است. اگر نشان CE را بر روی محصول خود قرار دهید، به این معنی است که محصول شما مطابق با استانداردهای اروپایی می باشد و قابل اجرا است و محصولات با توجه به حداقل الزامات ایمنی، بهداشت و محیط زیست مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
شما نشان CE را بر روی یک تلفن جدید، تلویزیون یا مداد رنگی که در جامعه اروپا خریداری شده است، خواهید دید. علامت CE نشان میدهد رقابت منصفانه در میان تولید کنندگان است، زیرا پاسخگویی و انطباق با الزامات یکسان را تضمین میکند.
آیا محصولات شما به CE MARKING نیاز دارند؟
فرآیند تعیین اینکه آیا نشان CE به یک محصول تعلق می گیرد یا خیر، نسبتا پیچیده است. CE به محصولات ارائهشده در بازار و یا خدمت در بازار اروپا کاربرد دارد و تنها برای گروههای خاصی از محصول به کار میرود.
بنابراین برای پاسخ به این سوال که آیا یک محصول به آن CE تعلق می گیرد یا خیر، باید ابتدا مشخص کرد که در کدام کشورها محصولات قرار است در بازار استفاده شوند.
دوم، برای هر دستورالعمل واحد، باید مشخص شود که آیا محصولات یا برخی از جنبههای آن در محدوده نشان CE قرار میگیرند؟
باید به این نکته نیز توجه کنید که همه محصولات تحت سیستم CE قرار نمیگیرند. به عنوان مثال، تولید مواد آرایشی، غذایی، دارویی و مواد شیمیایی به گواهینامه CE نیاز ندارد.
نشان CE فقط در کشورهای منطقه اقتصادی اروپا (EEA) مورد نیاز است:
منطقه اقتصادی اروپا (EEA) توسط بیست و هشت کشور عضو اتحادیه اروپا تشکیل شده است:
- اتریش (عضویت در سال 1995)
- بلژیک (1957)
- بلغارستان (2007)
- کرواسی (2013)
- قبرس (2004)
- جمهوری چک (2004)
- دانمارک (1973)
- استونی (2004)
- فنلاند (1995)
- فرانسه (FM 1957)
- آلمان (FM 1957)
- یونان (1981)
- مجارستان (2004)
- ایرلند (1973)
- ایتالیا (FM 1957)
- لتونی (2004)
- لیتوانی (2004)
- لوکزامبورگ (FM 1957)
- مالت (2004)
- هلند (FM 1957)
- لهستان (2004)
- پرتغال (1986)
- رومانی (2007)
- اسلواکی (2004)
- اسلوونی (2004)
- اسپانیا (1986)
- سوئد (1995)
- بریتانیا (1973)
… و همچنین سه عضو اتحادیه تجارت آزاد اروپا (EFTA):
- ایسلند
- نروژ
- لیختن اشتاین
اگرچه سوئیس عضو EFTA است، اما در EEA عضو نیست، اما نشان CE را برای بسیاری از محصولات به رسمیت میشناسند.
ترکیه نه عضو اتحادیه اروپا (EU) است و نه بخشی از EEA است. با این وجود، ترکیه به طور کامل بسیاری از دستورالعمل های CE را به اجرا گذاشته است. این بدان معنی است که برای بسیاری از محصولات آنها نیز نیاز به نشان CE دارند.
بدین ترتیب گواهینامه اتحادیه اروپا در بیش از ۳۰ کشور مختلف، در را برای محصول شما باز میکند.
مارک CE فقط برای محصولاتی مورد نیاز است که برای آنها دستورالعمل یا مقررات CE به تصویب رسیده است. دستورالعمل / مقررات برای انواع محصولات وجود دارد. (لطفا توجه داشته باشید که یک یا چند دستورالعمل / مقررات میتواند به یک محصول واحد اعمال شود)
چگونه می توانید نشان CE را دریافت کنید؟
تمام مراحل ارزیابی انطباق از جمله تست، بازرسی و یا صدور گواهینامه CE، قبل از اینکه محصول در بازار قرار گیرد، باید تکمیل شود. تولید کنندگان باید مقررات مربوط به محصولات خود را تأیید کنند و در صورت لزوم باید به ارگانهای مذکور درخواست دهند که خدمات ارزیابی انطباق داشته باشند.
برای گرفتن گواهینامه CE شما باید بدانید که کدام دستورالعمل اتحادیه اروپا به محصول شما اختصاص می یابد. برای مثال، اگر شما اسباب بازی تولید می کنید، سه مورد وجود دارد: 2009/48/EEC/88/378 ، EEC و 93/68/EEC.
بسیاری از محصولات الکترونیک باید مطابق با 2004/108/EC، باشند که شامل سازگاری الکترومغناطیسی و احتمالا 2006/95/EC، است که محصولات ولتاژ پایین را پوشش می دهد. گاهی اوقات چند دستورالعمل اعمال می شود. برای مثال، اگر شما یک اسباب بازی هوشمند الکترونیکی با ویژگی های بلوتوث تولید کردید، باید همه این دستورالعمل ها را بررسی کنید تا اطمینان حاصل شود که شما در انطباق هستید.
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهmoreدوره های مرتبط
گواهینامه حلال (محصولات غذایی)
گواهینامه حلال چیست؟ برای درک معنای گواهینامه حلال، مهم است که مفهوم حلال را درک کنید. حلال واژه عربی برای…
ایزو 10006 ( مدیریت کیفیت پروژه)
ایزو 10006 چیست؟ ایزو 10006 توسط کمیته فنی lSO / TC 176 “مدیریت کیفیت و تضمین کیفیت” با هدف ارائه…
ایزو 22000 (مدیریت ایمنی مواد غذایی)
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی برای اطمینان از ایمنی محصولات غذایی و کاهش خطرات ناشی از قرار گرفتن مصرف کنندگان…
ایزو 9001 (مدیریت کیفیت تولیدات و خدمات)
ایزو 9001 چیست؟ استاندارد ایزو ۹۰۰۱ استانداردی شناخته شده در سیستمهای مدیریت کیفیت است.استاندارد ایزو ۹۰۰۱ برای کمک به اجرای…